Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 67

Fam

16 juli 2014 13:45:39
Hoi Liefwonder,

Oh wat spannend. Ik ben ook wel beetje benieuwd hoor. En blij dat het allemaal goed gaat nu met jullie.

Dank je wel voor de felicitaties. Het gaat erg goed alleen erg druk (net ook weer even een nieuw dagboek bericht kunnen maken)
vandaag alweer 2 weekjes oud en al hoop gepluk en gedoe gehad met ziekenhuis en de gehoortesten en noem maar op. En er komen er nog veeeeeeeeeeeeeeel meer.

Liefs Kimmy 

Antwoord

16 juli 2014 18:00:05
Ja zeker erg fijn. Balen dat het niet zo lekker loopt met Maegan, hopelijk kunnen jullie ondanks de zorgen toch nog een beetje genieten!

mama Kimmy

06 juli 2014 20:13:40
Hoi Liefwonder,

Wat fijn te lezen dat goed gaat allemaal.
Hier 2 julie 2014 bevallen van onze dochter. Wat een spannende tijd hebben we gehad. Maar oh zo blij dat ze er nbu eindelijk is. Precies 40 wkn.

Hoop dat je nu een goeie en fijne zwangerschap zal hebben.

Liefs Kimmy, Marcel, Amylia, Damian & Maegan (kleine frummel)Fam. Jongen

03 juli 2014 16:36:53
Hallo,

wij gaan zo gelijk op en het leek je wel leuk om even een berichtje te plaatsen.
per toeval kwamen we op deze site uit.
hoe gaat het daar?
groetjes van ons.

 

Antwoord

16 juli 2014 17:59:03
Hey wat leuk zeg! We schelen inderdaad maar 4 daagjes, leuk elkaar te volgen. 

 

Fam

27 juni 2014 15:56:57
Hoi liefwonder, sorry dat ik pas zoooooooooooo laat reageer. Heb even hele drukke tijden gehad en het ging gewoon minder lekker dan ik alemaal wilde. Maar momenteel nog steeds de kleine frummel in de buik. Jah inmiddels de 39 wkn voorbij. Ze is al vanaf 34wkn volledig ingedaald. heb toen van 35 wkn bijna 3 wkn met weeën (die niet wilde doorzetten) gelopen. In die 3 wkn was het echt even stevig op mijn tanden bijten want ja met 2 kinderen om me heen gaat alles door. En vooral omdat de oudste in die tijd 5 jaar werd. En jah daar hoorde nu toch echt wel haar 1e kinderfeestje bij. En haar gewone verjaardag. Maar ondanks de weeën is het mij wel gelukt. Ze was echt super gelukkig en blij. Toen 2 dagen na dat ik officieel thuis mocht bevallen zakte de weeën in eens af. Al die tijd veel pijn en geen energie meer over. Maar wederom 2 kinderen dus moet elke dag weer door en door. Maar vandaag wel een pil gekregen om even goed te kunnen slapen en dan maandag gaan we even kijken hoe het gaat. als dan weer beetje op kracht ben willen ze gaan proberen te strippen. dit met de rede ik mega vitamine B te kort heb en er niks van mijn gebit, nagels en haren overblijft. Alles brokkeld af. kiezen, halve nagels en noem maar op. dat ze nu wel eggen dit moet snel voorbij zijn. dus nog even paar dagen volhouden en duimen dat ik goed op kracht kom het weekend en dan mag ze komen <3eveline en kevin

29 mei 2014 22:19:17
proficiat met je zwangerschap hoplijk niet te veel last

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.