Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 67

Kirya

15 december 2014 22:17:45
Zooo ik heb even in jullie dagboekje gelezen! Wat heftig allemaal, gelukkig is alles goed met de kleine meid!  

Jij wij zijn ook heel blij met een meid!

Liefs,
Kirya
 

Antwoord

18 december 2014 10:30:33
Ik weet er zelf gelukkig weinig meer van. Met ons meisje is alles prima! Nog max. 3 weekjes en dan is ze er!!

Sabine

13 december 2014 19:09:06
Jeetje wat heftig! Dat moet eng geweest zijn. Voel je je nu wel weer goed? Gelukkig doet de kleine meid het goed. 

Liefs
Sabine & Dean

 

 

Antwoord

18 december 2014 10:29:26
Ik weet er zelf gelukkig weinig meer van, maar geen draaipoging meer voor mij... 
Met ons meisje gaat alles prima! Aftellen is nu ècht begonnen nog max 3 weken!!

Kirya

11 december 2014 13:52:00
Heey,

Wat een mooie buikschildering zeg! Prachtig! Wij gaan rond de 36e week en de 38e week een fotoshoot doen! Ik heb er super veel zin in! 

Wat fijn dat alles goed gaat, en dat moe zijn herken ik wel een beetje hoor. Gewoon weer even bijkomen! 

Ja het zal niet meer heel lang duren voordat jullie prinsesje er is! 

Ik kom snel weer een keertje kijken hier!

Liefs,
Kirya
 

Antwoord

13 december 2014 12:21:09
Superleuk een zwangerschapsshoot, ben benieuwd naar jouw foto's!

Over 4 weken is ze er sowieso, ik krijg een geplande keizersnede ivm stuitligging. Dus we kunnen nu echt gaan aftellen!

Liefs, Marlous

Fam. jongen.

04 december 2014 16:18:54
lWouw mooi wiegje! Nog even geduld en dan hebben we onze beeb!
Ik heb woensdag weer een echo gehad omdat mijn bloeddruk echt te hoog is. Ze wilden kijken of dat de gezondheid van de baby ook achter brengt. Gelukkig niet! Het groeid juist erg goed. Als mijn bloeddruk blijft stijgen willen ze mij over drie weken al inleiden. Erg spannend. Is ze al gedraaid?
Groetjes van ons. 

 

Antwoord

06 december 2014 18:18:14
Ja gaat enorm snel nu! Jeeej misschien heb jij je kindje over 3 weken gewoon al. Laat die van mij nog maar ff zitten hoor, ben d'r nog niet aan toe merk ik, ik geniet nog teveel van de zwangerschap en het idee dat het echt nog maar max 6,5 week duurt vind ik niet leuk! Maar heb het helaas niet voor het zeggen.... Geen idee of ze al gedraaid is, dinsdag heb ik weer een echo om te kijken óf ze gedraaid is.

Kirya

03 december 2014 19:21:45
Wat een mooi wiegje zeg! En wat fijn dat alle spulletjes binnen zijn, nou ja dat alles klaar is! Voel jij je verder goed? Het duurt niet meer heel lang...
 

Antwoord

06 december 2014 18:14:43
Ik voel me verder prima! Kan heerlijk genieten van m'n verlof en leuke dingen doen. Ben wel wat meer moe en ga regelmatig 's-middags even liggen. Maar verder mag ik echt niet klagen. Het duurt nog max 6,5 week nu en dan is ze er echt wel, al heb ik niet het gevoel dat ze eerder gaat komen, eerder na de uitgerekende datum. Ben benieuwd of ik gelijk heb!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.