Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 67

Inge

13 november 2013 19:10:00
Wat een mooi buikje heb je al!
 

Antwoord

15 november 2013 10:54:19
Dankjewel Inge! 

Het was erg lastig het nog verborgen te houden, dus inmiddels weet iedereen het!

Fam

07 november 2013 11:37:23
Hoi,

Ik voel mij zeker erg goed. Alleen veel moe (heb al 2 kinderen rond lopen, dochter 4 jaar, zoontje bijna 2 jaar)
Ik weet nog van de vorige zwangerschappen dat over de hele dag kleine beetjes moet eten om de misselijkheid/maagzuur tegen te gaan.

Gister nogmaals de bevestiging gehad via moeders voor moeders en wat geeft dat toch een heerlijk gevoel met zich mee. En dat kon ik ook wel even gebruiken. Want deze zwangerschap geeft me een onbeschrijfbaar gek gevoel dat alles voor me moet houden tot zeker de termijnecho. En omdat ik het toch van mij af wil schrijven ben ik nu al deze site begonnen. Is niet terug te vinden voor de familie laugh

Jij al een gevoel van wat het word en/of behoefte aan shoppen? Ik helaas nog niet. Denk door dat gekke gevoel dat ik niet kan verklaren. (zou het zijn dat me dochter gelijk heeft dat er 2 baby's in zitten. Of is het gewoon omdat toch wel beetje bang ben voor nog een kindje er bij. Of gewoon nog niet aan het idee kan wennen dat het eigenlijk gelijk raak was en dit niet verwacht had) Ik kijk nu dan ook echt zoooooooooo uit naar 26 november, dan afspraak bij de verloskundige. Intake en echo kunnen we het gaan bewonderen laugh
Ben jij er zeker van dat je 6 wkn bent? Ik heb een schatting gemaakt want heb het eigenlijk niet bij gehouden. Mijn gevoel gaf aan dat ik al 2 weken overtijd was en maar eens moest gaan testen. hahaha en had dus gelijk.

Ik krijg nu trouwens wel gevoelige borsten en wat vaker krampen in mijn buik (van lucht) Maar verder toch eigenlijk wel een top gevoel. Kom maar op met die 9 maanden cheeky

  

Antwoord

07 november 2013 16:27:07
Hoihoi! Wat een verhaal zeg leuk!!

Ik voel me ook helemaal top! Denk dat ik 6 weken ben maar zeker weten doe ik het niet. Ben van een gemiddelde cyclus van 34 dagen uitgegaan, maar heb ook weleens een cyclus van 43 dagen gehad en ook van 30 dagen, ik heb getest toen ik op 34 dagen zat, en ik toch wel heel veel kwaaltjes had. Heb dus gerekend 34-14 en op die dag mijn bevruchting. Maar kan dus ook 4 dagen eerder zijn of een aantal dagen later. veel denk ik niet want ik had al een behoorlijk duidelijke test op dag 34...
28 nov zullen we het zien...

Heb al wel sterk het gevoel dat we een meisje gaan krijgen, waarom weet ik niet maar kijk telkens naar lieve jurkjes en roze haha!! Maar met een stoere boy zijn we ook dolgelukkig...

Ik heb ook last van gevoelige borsten en heb al een week af en toe darmkrampen. Maar verder voel ik helemaal niks, als het zo blijft ben ik helemaal blij!!

 
 

Fam

08 november 2013 13:57:10
heerlijk dat je een gevoel hebt. Maakt het dan ook altijd weer spannend of je gevoel klopt. smiley

En dat zou zeker lekker zijn als het daar bij blijft de hele zwangerschap. Dan kun je er tenminste echt goed van genieten.

Onze dochter heeft inmiddels op school bij de juf al verklapt. Het mooie daarvan wel is dat ze 26 november mee kan naar de echo. Net als haar broertje. Kunnen we dit mooi als gezin mee maken.

Doe jij ook mee met moeders voor moeders?

liefs Kimmy
 

Fam

10 november 2013 10:11:19
Oh dat zou zeker super gaaf zijn als jullie beide meisje krijgen en ook zo dicht op elkaar. Lekker samen genieten van het zwanger zijn. En leuk samen buik foto's maken. Ik heb inmiddels ook een vriendin om mij heen die ook net zwanger is. zo gaaf schelen ook maar paar weken met elkaar :D En ook al over gehad dat ons leuk lijkt samen keer buik foto's te maken. Lijkt ons wel leuk voor later als ze dan zelf ook vrienden zijn. Zien ze dat ze elkaar al kennen vanuit de buik...hihihi

Ik ben nu elleen veel en snel moe...tegen 20.00 uur lig ik al op bed. en slaap dan (mits de kids me niet wakker maken) tot 06.00/06.30 uur

Ik moet elke maandag 08.00 uur de bussen buiten hebben staan en komen ze die dag dan omwisselen. (kan tot 18.00uur)
Wel beter dat jij ze zelf kan wisselen want heb je gelijk al nieuwe bussen om te vullen. Ik zit tussen door dus zonder en kan dan ook niet verzamelen helaas. Maar jah, we komen er wel. elk beetje helpt al smiley

Nog een fijne zondag gewenst

D & Baby

05 november 2013 14:56:11
Alsnog van harte gefeliciteerd met de zwangerschap!!!
Geniet ervan.

Wanneer ben je precies uitgerekend? Ik 20 juni :).

Liefs..

 

Antwoord

06 november 2013 12:02:49
Dankjewel! Ik denk dat ik 2 juli ben uitgerekend... Maar precies weten doe ik het niet! 28 nov. heb ik mijn eerste echo dus dan weten we het ongeveer...

Oma van Damian

30 oktober 2013 00:04:35
Hallo

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap

Groetjes Ingrid (oma van een kleinzoon van 21mnd)
 

Antwoord

01 november 2013 10:44:31
Dankjewel!!

joyce, jp en jinthe

28 oktober 2013 20:17:16
Whoeiiiiiiii !!!
Van harte met de zwangerschap, nu lekker van gaan genieten !!
Liefs xxx van ons 

Antwoord

29 oktober 2013 17:03:20
Dankjewel, we zitten helemaal op een roze wolk!!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.