Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Mama voelt je met haar hand!

19 augustus 2014
Je schopt nu zó hard dat ik je kan voelen als ik mijn hand op m'n buik leg.
Ook voel ik je meerdere keren per dag nu goed bewegen.
Je wordt natuurlijk steeds groter en sterker! Mama geniet enorm van jouw schopjes...
19,3 weken zwanger vandaag!
 

Mama's verjaardag!

11 augustus 2014
Vandaag is mama 27 jaar geworden. Gek idee eigenlijk dat ik op deze leeftijd mama ga worden. Nog 5 maanden en dan zal ons leven helemaal veranderen als jij geboren word. Mama heeft van papa een heel mooi zwangerschapsbadpak gehad, waar ze heel blij mee is. Van oma Marianne heb ik een heel mooi roze winterjasje gekregen voor jou!
's-avonds zijn we lekker met z'n tweetjes bij de japanner gaan eten.
14 september viert mama haar verjaardag voor familie en vrienden.
18,2 weken zwanger vandaag!

Centering Pregnancy

06 augustus 2014
Mama doet mee aan Centering Pregnancy ofwel CP, we komen in het begin nog 1x per maand met 9 meiden die ongeveer even lang zwanger zijn samen. Eerst worden alle controles gedaan, bloeddruk meten, hartje luisteren en wegen. Daarna gaan we het hebben over onderwerpen waar we op dit moment mee bezig zijn in de zwangrerschap. Ook kunnen we ervaringen met elkaar delen. Erg leuk en gezellig allemaal.

Jouw hartje klopte luid en duidelijk en heel regelmatig 155 slagen per minuut. Prima dus. 
Mijn baarmoeder was ook goed gegroeid, 1cm onder mijn navel komt hij al!
Mijn bloeddruk was 121/73, ook prima!
17,4 weken zwanger vandaag!

Je bent een meisje!

30 juli 2014
Vanavond hadden we de pretecho. Zo mooi om jou te zien klein wondertje...
Je was druk aan het bewegen en wilde helemaal niet laten zien of je een jongen of meisje bent. Na wat gepor en geduw, gingen je beentjes dan eindelijk uit elkaar en jawel hoor papa en mama krijgen een dochter. Zo leuk! Je zat trouwens precies op schema met alles en voor zover de echoscopiste kon zien ben je helemaal gezond. We zitten op een roze wolk. Heerlijk!!
16,4 weken zwanger vandaag!

Het kriebelt in mijn buik!

21 juli 2014
Sinds een paar dagen voel ik het kriebelen in mijn buik. Kan niet anders dan dat dat ons kleine schatje is! Sinds vandaag voel ik je een aantal keer.
Zo leuk dat je je al laat voelen... Het is zo'n gek gevoel!
15,2 weken zwanger vandaag!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.