Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Dagje Rotterdam!

23 september 2014
Vandaag zijn oma Gerrie en mama naar de hogeschool van Rotterdam geweest. Voor een echo. Hier konden de studenten oefenen met de echo apparatuur. Je was aan het drinken van het vruchtwater en daarna aan het gapen, zo schattig om te zien. Je lag heerlijk relaxt overdwars in mijn buik met je beentjes languit gestrekt en je voetjes over elkaar heen. 

Daarna zijn we Rotterdam in geweest, heerlijk gelunchd en mama heeft een mooie verzorgingstas gekocht, past heel mooi bij de kinderwagen, rood met cremekleurige bloemen. 
24,3 weken zwanger vandaag!

Je kleertjes wassen!

20 september 2014
Het is vandaag weer zo mooi weer dat ik een deel van je kleertjes ga wassen en dan kan ik het lekker buiten ophangen!
Je hebt echt genoeg voor de eerste weken in maatje 50/56, iedere dag kan je wel wat anders aan. Bijna alles hebben we gekregen voor je. Is dat even fijn!
Ook kregen we vanmorgen het bericht dat je achternichtje Naomi is geboren. Alles is goed met moeder en dochter! Jullie schelen straks maar 3,5 maand en kunnen later gezellig samen spelen.
24,0 weken zwanger vandaag!

Groeiecho

09 september 2014
Vandaag de eerste groeiecho gehad. Je was echt superdruk aan het bewegen en draaien, zat precies met je hoofd rond mijn navel dus ze konden je hoofdje moeilijk zien. Uiteindelijk na een half uurtje draaide je toch nog en kon er nog even snel een snapshot gemaakt worden voor je fotoverzameling.

Ook de 3d werd nog even aangezet, maar je was veel te druk daarvoor en je zag alleen een soort van bergenlandschap, niet te onderscheiden van een babyhoofdje haha! Volgende keer lig je daar hopelijk beter voor...

Maar het belangrijkste is dat al jouw organen mooi meegroeien voor het termijn en ook je gewicht zit precies goed. Je weegt exact 500 gram nu. Mooi voor het termijn, dus daarover geen zorgen. Over 3 weken terug voor je volgende groei-controle
22,3 weken zwanger vandaag!

Controle verloskundige!

03 september 2014
Mama is nu bijna 5kg aangekomen, dat is heel netjes. Haar bloeddruk was 127/65 ook heel mooi. Mama's baarmoeder komt nu 2 cm boven haar navel en dat merkt ze wel hoor, haar buik wordt nu echt dikker. Jouw hartje klopte ook heel goed 140 slagen per minuut, daaraan kan je niet horen dat je een afwijking aan je hartje hebt.
21,4 weken zwanger vandaag!

Je hartje doet het niet goed...

28 augustus 2014
Vandaag hebben papa en mama te horen gekregen dat je een ernstige hartafwijking hebt. Tetralogie van Fallot heet het. Gelukkig is dit goed te opereren en kan je er daarna wel 100 mee worden. Verder ben je wel helemaal goedgekeurd, dus dat is superfijn. Rond 32/33 weken moet mama nog wel een vruchtwaterpunctie ondergaan om te kijken of je naast de hartafwijking niet ook nog eens een syndroom hebt. Maar dat maakt papa en mama helemaal niets uit, je bent mooi zoals je bent en we houden nu al heel veel van je!!!
21 weken zwanger vandaag!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.