Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Babykamer (bijna) klaar...

26 oktober 2014
Ja!!! Eindelijk is jouw kamertje (bijna) klaar, klein meisje... Opa Arend is gisteren de hele dag bezig geweest om alles in elkaar te zetten. Maar het resultaat mag er wezen. Prachtige chique kamer heb je gekregen. Mama gaat nog even wat decoraties halen. Ze heeft een hele mooie berenlamp gezien en die wil ze kosten wat kost. Hij is dan ook superleuk! Nog ong. 10 weekjes en dan mag je heerlijk op jouw kamertje slapen. Hopelijk ben je er heel blij mee!
29,1 weken zwanger vandaag!

Zo blij en gelukkig...

16 oktober 2014
Vandaag een spannende echo gehad. Ze hebben jouw hartje weer beoordeeld en daar kwam uit dat het er heel erg gunstig uitziet voor TvF. Voor nu zal je een normale start doormaken en hoef je niet meteen na de geboorte geopereerd te worden. Dat willen ze pas na 6 maanden gaan doen. Als alle controles na de geboorte goed zijn en je drinkt goed dan mogen we met 1 á 2 dagen naar huis.... Wat zijn wij opgelucht en blij!!! Kunnen we ons toch nog voorbereiden op een heerlijke kraamperiode. Je bent nog steeds een klein meisje. Werd 990 gram geschat vandaag en zit op de onderste groeilijn. Daarom een extra groeiecho. Maar gelukkiger kan jij ons niet maken!
27,5 weken zwanger vandaag!

Pretecho!

08 oktober 2014
Ooooh wat ben je mooi! We hebben vanavond een pretecho gehad. Je lag met je hoofd naar beneden en je billen omhoog en je voeten helemaal naast je hoofd. 
Ook lag je met je beide handjes voor je gezichtje. Laten we nu net je gezichtje willen zien. Nadat mama had gesprongen en flink op d'r buik had geduwd gingen je handjes weg en konden we je prachtige gezichtje zien. 
Je hebt de lippen van papa, dat was echt duidelijk te zien. Zo'n mooi hartje aan de bovenkant. Ook zagen we dat je al piepkleine haartjes op je achterhoofd hebt. Je voetjes waren al 5 cm. 
We zijn helemaal verliefd op je en kunnen niet wachten totdat we je over 3 maanden kunnen ontmoeten!
26,4 weken zwanger vandaag!

Controle verloskundige!

01 oktober 2014
Vandaag weer een controle voor mama gehad. Ze is nu 6kg aangekomen. Haar bloeddruk was ook mooi 116/60. Jouw hartje ook weer gehoord. Nog steeds luid en duidelijk!
25,4 weken zwanger vandaag!

Trots!

29 september 2014
Nu al zo trots op jou, ons kleine mooie meisje. Je groeit mooi met de curve mee en bent al 788 gram. Ook je hersentjes waren goed ontwikkeld. Wat nog mooier nieuws is, is dat je longslagader nog open staat. Dus alles ziet er tot nu toe heel gunstig uit! Je lag heerlijk met je hoofdje tegen mijn slagader aan mee te dijnen op mijn hartslag. 
Op je zij, met de billetjes naar beneden en hoofdje omhoog.
Je hebt het prima naar je zin bij mama en doet het erg goed.
25,2 weken zwanger vandaag!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.