Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Verlof en controle vk.

26 november 2014
Mama heeft sinds vandaag verlof. Nu kan ze zich heerlijk gaan voorbereiden op jouw komst. Rustig aandoen, de laatste dingetjes klaarmaken voor de geboorte en vooral ook genieten van de laatste vrije tijd die mama heeft.

Vanmorgen ook weer controle gehad bij de verloskundige.
Haar bloeddruk was 126/71, 10kg aangekomen. De verloskundige denkt dat jij nog in een stuit ligt. Mama hoopt dat niet want je hebt nu nog maar een paar weken om je om te draaien voordat ze een draaipoging willen gaan doen. Morgen weten we het zeker want dan hebben we weer een echo in het ziekenhuis.
33,4 weken zwanger vandaag!

Uitslag vruchtwaterpunctie

21 november 2014
Vanmiddag belde het ziekenhuis over de uitslag van de vruchtwaterpunctie.
Alle chromosomen zijn normaal. Dit betekend dat jouw hartafwijking niet samenhangt met een syndroom. Wat zijn papa en mama blij!! Nu kun jij opgroeien tot een "normaal" meisje die geen extra zorgen nodig zal hebben. De laatste 7 weken gaan we ongelooflijk genieten van de zwangerschap, nu zonder zorgen!
32,6 weken zwanger vandaag!

Controle verloskundige!

12 november 2014
Mama's controles waren vandaag ook weer goed! Bloeddruk 139/73, 9kg aangekomen. Je ligt heel hoog in mama's buik. Met je billetjes nog voor mijn bekken en je hoofdje zo hoog mogelijk, dicht bij mama's hart. Ook te horen gekregen dat mama vanaf 36 weken iedere week naar het ziekenhuis toe moet voor de controles. Wel even balen, maar het is voor het goede doel! 
Op het eind zijn we met alle meiden van de CP groep op de foto geweest, leuk zo al die bolle buikjes bij elkaar...
31,4 weken zwanger vandaag!

Vruchtwaterpunctie en groeiecho...

10 november 2014
Vanmorgen weer een groeiecho gehad en de vruchtwaterpunctie. Je bent gelukkig goed gegroeid, nog steeds onder de middellijn maar niet meer op de onderste lijn. Ong. 1680 gram wordt je nu geschat. Je ligt wel in een stuit nu, klein eigenwijsje, maar je hebt nog even om je om te kunnen draaien, laten we hopen dat je dat ook gaat doen. 27 nov. weer terug voor een volgende groeiecho, al verwachten ze geen gekke dingen. Over 2 weken zullen we de volledige uitslag hebben van de vwp, worden 2 spannende weken dus...
31,2 weken zwanger vandaag!

Drukke dag!

29 oktober 2014
Gisteren was een drukke dag voor mama. Eerst naar het ziekenhuis voor een gesprek over de bevalling. Nu weet ze wat ze precies moet doen als de vliezen breken of de weeën beginnen. Al hoopt ze dat dat nog minstens 7 weken duurt. 

Daarna 's-avonds met papa naar de partneravond van de verloskundige over de bevalling.
Mama is nu 8kg aangekomen, haar bloeddruk was 126/75, keurig volgens de verloskundige. Ook mijn HB is geprikt. 8.0, ook prima! Ze kon ook voelen dat je nog steeds met je hoofdje naar beneden ligt. Heel gunstig, je bent tot nu toe geen stuit of dwarsligger...
Morgen komt de kraamzorg voor de intake en nemen ze door wat er mogelijk is nadat we uit het ziekenhuis komen.
29,4 weken zwanger vandaag!
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.