Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Controle gynaecoloog

17 december 2014
Goed gesprek met de gyn gehad vandaag. Ze wilden eigenlijk de keizersnede plannen met 39 weken. Maar ze maakte uit mama's verhaal op dat ik het heel belangrijk vind het toch zelf te proberen. En 90% kans dat je er voor 39 weken nog niet bent en het een keizersnede gaat worden. Dus nu gaan we afwachten of mama zelf weeen gaat krijgen tot de uitgerekende datum, dan gaat ze voor een stuitbevalling met laag risico, ze gaan geen wee stimulerende middelen gebruiken, alles moet natuurlijk goed verlopen. Als het toch te lang gaat duren alsnog een keizersnede. Daarna is het bij beginnende weeen sowieso een keizersnede. Dus nu mag je zelf de komende 3 weken bepalen wanneer je geboren gaat worden en staat er nog geen datum vast. Vindt mama stiekem ook wel leuker... Dus erg blij met onze gyn die ook helemaal achter papa en mama's besluit staat.
Verder was alles prima, je ligt nog steeds hetzelfde in onvolkomen stuit. Mama's bloeddruk was 125/80.
36,4 weken zwanger vandaag!

Draaipoging en nachtje ziekenhuis...

11 december 2014
Gisteren hadden we de versie. Na 3 pogingen is het helaas niet gelukt om jou te keren Je kontje zat te vast in mijn bekken en de gyn acht de kans echt heel erg klein dat je zelf nog draait, eigenlijk 0%. Dus we gaan volgende week een keizersnede plannen.

Na de versie ben ik 4 min. weggeraakt en een soort aanvallen gehad waarbij ik niks meer kon bewegen en niet meer kon praten. Dit heeft zo'n 2 uur geduurt, ze hebben toen een MRI scan gemaakt, maar gelukkig was dat allemaal goed en het lijkt erop dat ik een zeer heftige en zeldzame vorm van migraine heb gehad. Dus we moesten een nachtje ter observatie blijven. Gelukkig zijn we weer thuis. Met jou, ons kleine meisje gaat het prima, je hebt nergens last van gehad. Vandaag de laatste groeiecho gehad en je doet het perfect. 2373 gram schatten ze je nu en nog steeds 3000 gram bij 40 weken.
35,5 weken zwanger vandaag!

Bellypaint!

06 december 2014
Vandaag is er een mevrouw bij ons thuis geweest die mama's buik heeft beschilderd met een mooi vogeltje. Ze is er wel 2 uur mee bezig geweest maar het resultaat is prachtig!
Daarna is er een prachtige fotoshoot gemaakt van mama met d'r mooie dikke buik.
Ook heeft ze je naam naast de vogel gezet, zodat we foto's hebben mét en zonder jouw naam. Als je geboren bent gaan we een foto van mama's buik op jouw kamertje hangen. Papa en mama vinden het een prachtige herrinnering aan de zwangerschap.
35,0 weken zwanger vandaag!Alles is klaar voor jouw komst!

03 december 2014
Maandag kwamen de laatste spulletjes voor jou! Het wiegje staat bij papa en mama op de kamer nu, de box met boxkleed is geleverd, de maxicosi voetenzak, de adapters voor de maxicosi, de bykay draagdoek en een mooie roze hanglamp. Papa ging meteen met zijn vriend Alex de box in elkaar zetten, maar nu bleek dat de schroefgaatjes verkeerd geboord zijn. Nu gaan ze een nieuwe box bestellen en komt over 2 weken een monteur langs om te kijken of het echt verkeerd zit en anders krijgen we een nieuwe box. Dus nog even geduld voordat we die kunnen opzetten. Maar dat is niet zo erg! We zijn erg benieuwd naar je, klein meisje en hopen dat je deze week nog eventjes gaat draaien. Zou wel fijn zijn!!
34,4 weken zwanger vandaag! 

Groeiecho 34 weken

27 november 2014
Vandaag weer even naar jou mogen kijken, klein meisje.
Je ligt inderdaad nog in een stuit. Echt balen want de meeste kindjes zijn met dit termijn echt al wel omgedraaid. Ze hebben meteen een draaipoging gepland over 2 weken.
Hopelijk is dit niet nodig en draai je zelf nog.
Je groeit wel goed, ze schatten je nu 2025 gram en dat is prima.
Je bent de laatste dagen ontzettend druk met draaien en bewegen in mam's buik. Soms ook 's-nachts en dan kan mama niet meer slapen en gaat d'r hele buik op en neer.
Maar stiekem geniet ze er wel van, over 7 weken is mama echt al bevallen van jou en moet ze je delen. Blijf maar zo lang mogelijk zitten...
33,5 weken zwanger vandaag! 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.