Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

6 weken en lachen op de foto!

11 februari 2015
6 weekjes ben ik vandaag en mama heeft mij aan het lachen gekregen op de foto!

1 maand oud!

31 januari 2015
Vandaag alweer 1 maand! Wat groei je toch hard... Je bent alweer 3360 gram en 52 cm, gewoon ruim een halve kilo zwaarder dan toen je werd geboren. Ook lach je af en toe al, dat vind mama zo leuk!!

 

Ruim 3 weken alweer.

23 januari 2015
Vandaag ben je alweer 3 weken en 2 dagen oud. Wat vliegen de dagen voorbij. Het is zoveel drukker en zo anders nu jij er bent! Maar mama geniet iedere dag enorm van jou. Je doet het ook zo goed. Vandaag zijn we voor het eerst naar het consultatiebureau geweest. Je bent goed gegroeid. Weegt nu 3085 gram en bent 51 cm en dat betekent dat je al 270 gram en 2 cm gegroeid bent sinds je geboorte. Mama geeft nog steeds borstvoeding en daar doe je het dus prima op!
Je bent al vaker wakker op een dag en kijkt ons ook al bewust aan. Je mobiel in de box begin je ook te volgen als hij aan staat. Je ontwikkeling gaat zo enorm snel dat merken papa en mama wel. 

Ook zijn we al 2x op controle voor je hartje geweest. Maar alle keren zag het er super uit en nu mogen we zelfs 3 weken wegblijven omdat jij het zo goed doet. Het is dus heerlijk genieten met jou en we merken er niks van dat je een hartafwijking hebt. 
Groei maar snel verder, mooi meisje zodat je straks groot en sterk bent voor de operatie.

Bevalling van FĂ©line.

31 december 2014
31 december om 6 u. 's-ochtends werd ik wakker. Naar de wc geweest. Onderbroek zat vol bloed en in de wc lag mijn slijmprop met ook veel bloed. 10 min. later de eerste wee gevoeld. Dacht dít is het. Mijn man wakker gemaakt en gezegd dat de bevalling begonnen was. Ziekenhuis om 6.30 u. gebeld. Die adviseerde om onder de douche te gaan en na een uur nog eens terug te bellen. Onder de douche kwamen de weeën al gauw om de 6 min. Na een uur nog steeds om de 6 min. Ziekenhuis weer gebeld en we konden ons klaarmaken om te komen. 8.45 u. waren we in het ziekenhuis. Aan de ctg gelegd en behoorlijke weeënactiviteit te zien. Ons meisje deed het prima en was goed wakker. 9.30 u. braken mijn vliezen en controleerden ze hoeveel cm ik al had. 4 cm. Dus dat was mooi 1cm per uur, dus dacht dat het nog wel 6 uur zou gaan duren. De gynaecoloog ging kijken hoe ons meisje lag ivm de stuit. Ze lag met haar linker voetje naar beneden en haar andere voetje omhoog. En toen ging het ineens heel erg snel! Ik kreeg om 10.30 u. enorm heftige weeën die ik niet goed meer wist op te vangen, ik dacht nog als ik nog 5 uur deze weeën moet wegpuffen dan wil ik iets tegen de pijn. 5 min. later kreeg ik persdrang en drukte op de bel. De kinderarts en gynaecoloog werden opgeroepen en ik bleek al volledige ontsluiting te hebben. De artsen zeiden nog: Jeetje jij gaat wel heel erg snel! Om 10.53 u. mocht ik gaan persen, eerst kwam haar linker voetje en daarna de rest. Met 3 persweeën is om 11.04 u. Féline Bregje Minke van Ouwerkerk geboren. Ze woog 2815 gram en was 49 cm lang.

Geboren na 38,4 weken zwangerschap!


Migraine

24 december 2014
Mama heeft de afgelopen week weer 3 migraine aanvallen gehad. Daardoor is ze heel erg moe en slaapt ze alleen maar. Met de gynaecoloog heeft ze overlegd dat als het echt niet meer gaat ze even mag bijkomen in het ziekenhuis met een slaapmiddel. Hopelijk is dat niet nodig en blijven de aanvallen weg en kan mama weer aansterken voor de bevalling. 
Controle was weer prima jij doet het goed en mama's bloeddruk is ook goed. Je bent nu ingedaald in m'n bekken. Dat kan goed kloppen want een paar dagen terug had mama indalingsweeen en veel harde buiken. Het gaat nu toch wel spannend worden over 2 weken ben je er al!
37,4 weken zwanger vandaag!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.