Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

3 maanden oud!

31 maart 2015
Lieve Féline,

Vandaag ben je alweer 3 maanden oud. Wat ben je toch een heerlijk meisje. Hoe klein je ook bent, je kijkt zo wijs uit je oogjes. Je hebt met iedereen die je vast heeft hele gesprekken en lacht de hele dag door. Sinds kort lach je ook hardop. Je pakt je speeltjes vast en kijkt veel naar je handjes en voetjes. Je huilt alleen als je honger hebt, moe bent of krampjes hebt. Je krijgt nu 5 voedingen bij mama. Mama kolft de borstvoeding af en die krijg je in een flesje, alleen de eerste voeding drink je ´s-morgens bij mama uit de borst. Je krijgt 20.00 u. je laatste fles en dan slaap je daarna tot 7.00 u. ´s-morgens. Heerlijk vinden papa en mama dat!
Je draagt nu kledingmaatje 56 en bent 4730 gram en 58 cm lang.
 

Nachtje in het ziekenhuis.

10 maart 2015
Gisteren ben je opgenomen in het ziekenhuis. Je dronk heel weinig, spuugde alles er weer uit wat je dronk en had al 4 diarree luiers gehad. Omdat je een hartafwijking hebt en nog maar 4 kilo weegt, hebben ze je opgenomen. De nacht ben je goed doorgekomen, dronk je flesjes keurig leeg en je had nog maar 1 diarree luier. Vandaag heb je weer goed bij mama gedronken en spuugde nog wel, maar niet meer zo erg als gisteren. Dus je mocht weer naar huis!! Niets is fijner dan je eigen bedje. 

2 maanden oud!

28 februari 2015
Er is alweer een maand voorbij. Féline is alweer 2 maanden bij ons!

2e keer CB en eerste prikjes

26 februari 2015
Vandaag 2e keer naar het cb geweest. Féline weegt nu 3940 gram en is 55 cm lang. 
Ze groeit voldoende en volgt precies de -2 lijn qua gewicht en de -1 lijn qua lengte. Prima volgens de vpk.
Daarna de prikjes. Zo hard heeft mama je nog nooit horen huilen. Maar je was al snel stil nadat mama je getroost had. 
Na heeeel lang bij mama te hebben gedronken, ben je lekker in slaap gevallen.
Zetpillen zijn in huis en mama hoeft vandaag nergens heen. Hopelijk heb je er geen last van.

Opdragen

15 februari 2015
Vandaag was een bijzondere dag. Wij mochten Féline opdragen in Baptistengemeente Ichthus. Bijzonder mooi en speciaal moment met Opa Willem. Daarna was haar eerste feestje: het kraamfeest. Wat hebben we genoten van deze dag!
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.