Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Je bent onderweg!

01 mei 2014
Vandaag testte mama positief met een zwangerschapstest, we zijn zo ontzettend blij, zwanger van jou!! Heel spannend natuurlijk na de vorige zwangerschap. Maar dit voelt zo goed! Groei maar goed lief kleintje. We houden nu al van je!!

Controle bij gynaecoloog.

16 december 2013
Vandaag conrole bij de gyn gehad.  
Hij gaf me het voordeel van een twijfel, er zat nog iets in mijn baarmoeder. De gyn gokte op wat bloed, maar wat het ook is het was minimaal. Zo'n 6 mm.
Als ik de komende 2 weken heel veel bloed ga verliezen moet ik terugkomen, maar zolang het hele kleine beetje bloed blijven, 
is het goed en hoef ik geen curretage. Wat een opluchting zeg!  

Mochten we weer zwanger raken dan blijf ik de eerste periode ook onder controle bij de gyn totdat ik de 12 weken ben gepasseerd en alles goed lijkt.
Toch wel een heel fijn idee! 

Nu kunnen we hopelijk dit hoofdstuk afsluiten en weer uitkijken naar de toekomst en een nieuwe zwangerschap! 

Een ster speciaal voor jou, kleine Puck*

11 december 2013
Vandaag hebben papa en mama de kerstboom opgetuigd. Speciaal voor jou hebben we een mooie ster gekocht, als herrinering.... Vind je hem niet mooi?Definitief afscheid...

03 december 2013
's-morgens om 9.00 u. moesten we bij de gynaecoloog zijn. 
We hebben tabletten meegekregen om de miskraam op te wekken.
Eerst zijn we nog wat sinterklaasinkopen gaan doen, even wat afleiding. Daarna lekker samen gelunchd en om 12.30 u. heb ik de tabletten ingebracht. 
Rond 15.00 u. begon het te rommelen en van 16.00-18.00 u. heb ik heftige krampen gehad. Om 20.00 u. is ons kindje "geboren". We hebben er bewust samen afscheid van genomen... Nu verder herstellen en verwerken. 16 december moet ik op controle bij de gynaecoloog en hopelijk kunnen we het dan afsluiten.

Dag lieve kleine Puck*

28 november 2013
Vanmiddag te horen gekregen dat jouw hartje gestopt is met kloppen. Vooral ongeloof en verdriet gaat er dan door je heen. Vorige week was toch alles nog goed?? Hoe kan dit!
Langzaam word het echt werkelijkheid, jij leeft niet meer. Je zit nog wel in mama's buik en zal er een deze dagen/weken toch een keer uit moeten. Hopelijk komt het vanzelf en anders dan moeten we toch nog naar het ziekenhuis om de baarmoeder leeg te halen.

Lieve kleine Puck*, je was ons eerste kindje en dat zal je altijd blijven. We waren 5 weken zo blij dat jij komen zou.... Nu zoveel verdriet.... Later in de hemel zullen wij jou weer terugzien, we verheugen ons er nu al op!

xxx papa en mama

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.