Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

7,5 maand oud!

14 augustus 2015
Het is alweer 5 weken geleden dat Féline is geopereerd. Ze is goed hersteld en we hoeven pas over 3 maanden weer op controle in het ziekenhuis.
Onze dame weegt alweer 7150 gram en is 68 cm lang. Féline krijgt nu 3 flessen van 170cc, ze eet rond 10.30 u. een fruithap en 's-middags een boterham. Tussendoor een rijstwafel of wortelknabbel en wat water of kruidenthee. 's-avonds eet ze met de pot mee met ons.
Ze vind het heerlijk om samen met een van ons te spelen en ze heeft haar eerste woordje gezegd: Papa. Op de grond op haar speelkleed spelen vind ze ook leuk, al raakt ze na een tijdje gefrustreerd omdat kruipen/tijgeren nog niet wilt lukken. Ze draagt nu kledingmaatje 68. 

Alweer ruim 6,5 maand en operatie achter de rug!

16 juli 2015
Inmiddels is Féline alweer ruim 6,5 maand oud. Ze weegt 6575 gram en is 67 cm. Onze slanke den!! 9 juli om 8.00 u. is Féline geopereerd aan haar hartje, alles is goed gegaan en inmiddels zijn we weer thuis. Ze krijgt voorlopig nog plasmedicatie, zodat ze geen vocht gaat vasthouden. Volgende week moeten we weer op controle komen. 
Féline is een heel lief en actief meisje. Op haar buikje liggen doet nu nog pijn dus dat doet ze nog niet. Maar ze vind boekjes nu helemaal leuk en kan zich prima zelf vermaken. Ze krijgt een fruit en groentehap en af en toe een broodkorst om op te kauwen. Ze heeft ook al 2 tandjes. Ze draagt nu kledingmaatje 62/68

Alweer 5 maanden!

31 mei 2015

Het gaat ontzettend goed met Féline. Ze is inmiddels bijna 5 maanden oud en is een snelle dame. Ze draait al zo'n 3 weken van buik naar rug en sinds een week van rug naar buik. Ze kan zich uren vermaken in de box en is de hele dag vrolijk. Ook krijgt ze nu sinds een paar dagen een fruithap, wat ze erg lekker vind!  
Ze is nog steeds een klein meisje voor haar leeftijd, maar groeit goed. Inmiddels weegt ze 5650 gram en is 62 cm.  

De controle voor haar hartje was ook weer goed. In juli hoeven we pas weer terug en dan gaan we bespreken wanneer ze geopereerd gaat worden.  

Ik geniet heerlijk van Féline, iedere ontwikkeling vind ik weer leuk en ben heel gelukkig haar mama te zijn!
 

4 maanden oud!

30 april 2015
Lieve Féline,

Vandaag ben je 4 maanden oud! De weken vliegen voorbij! Je bent zo'n gezellig lief meisje. Je kunt je uren in de box vermaken zonder dat je gaat huilen. Je vind alles om je heen even leuk, de goudvis is favoriet daar kan je zo 20 minuten naar kijken.
Ook pak je rammelaars en knuffeltjes nu zelf om mee te spelen.
Je weegt nu 5285 gram en bent 60 cm lang en draagt kledingmaatje 56/62. Je krijgt nu 3x borstvoeding en 2x kunstvoeding op een dag. 
Wat genieten papa en mama toch van jouw lieve lach!

 

FĂ©line's eerste Koningsdag!

27 april 2015
Vandaag was jouw eerste Koningsdag! We zijn naar de kleedjesmarkt geweest en mama heeft hele mooie spulletjes voor jouw weten te kopen. Een mooie winterjas maatje 74, speelgoed voor als je wat ouder bent en mooie kleertjes maatje van maatje 74-92! Goed geslaagd dus. 's-avonds zijn we met de vrienden van papa en mama en jouw vriendjes Noëli en Jetro wezen eten. Supergezellig dus!

 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.